Ricardo Engel

Over mij

Over mij
WordPress website laten maken bij Ricardo Engel

Ik ben transparant, strategisch, slagvaardig, resultaatgericht, met één grote zwakte - ik geef echt om mijn klanten.

Ricardo Engel | Website

01 - Aangenaam, Ricardo Engel!

Mijn naam is Ricardo Engel en ik ben webdesigner. Met mijn 3 jaar ervaring in de website industrie, heb ik al 24 klanten geholpen om hun (online) doelen te bereiken. Mijn passie voor webdesign en mijn toewijding aan klanttevredenheid hebben mij geholpen om een ​​naam voor mezelf te maken als webdesigner. Op deze pagina kun je meer over mij en mijn bedrijf te weten komen en ontdekken hoe ik jouw online doelen kan helpen realiseren.

Businessman hand holding wooden building blocks with Businessman hand holding wooden building blocks with MISSION, VISION, CORE VALUE, STRATEGY  concepts

02 - Mijn missie.

Mijn missie als WordPress webdesigner is om bedrijven en individuen te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren door middel van creatief en professioneel webdesign. Ik streef ernaar om mijn klanten te voorzien van op maat gemaakte websites die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel, om zo hun bedrijfsdoelen te bereiken en hun succes te vergroten.

Wordpress website Ricardo Engel

03 - WordPress is een aanrader!

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een uitstekende gebruikerservaring bieden aan bezoekers. Met mijn jarenlange ervaring in het werken met WordPress heb ik een diepgaand inzicht in de technische aspecten van het platform en kan ik creatieve oplossingen bieden voor een breed scala aan websitebehoeften.

tim-bennett-OwvRB-M3GwE-unsplash.jpg

Ik neem merken graag mee op uitzonderlijke marketingervaringen.

Lux Nieuwe Klant
Op maat gemaakte WordPress-website, speciaal voor jou ontworpen! Krijg een unieke online aanwezigheid die de persoonlijkheid van je merk weerspiegelt, gebouwd door een ervaren WordPress webdesigner.

Mijn cijfers zijn geweldig, klanten die geweldige dingen mogelijk maken.

Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +
Afgemaakte projecten
0 +
blog

Laatste nieuws, tips & tricks.